Şehrin caz hali başlıyor

Akbank Caz Festivali 3-19 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali 3-19 Kasım tarihleri arasında CRR Konser Salonu,  Nardis ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin de aralarında bulunduğu 36 mekanda gerçekleştirilecek. Bu yıl 27’nci yaşını kutlayan festival yine yıldız isimleri kucaklayacak.



Güney Afrika’dan bebop caz grubu Abdullah Ibrahim&Ekaya and Hugh Masekela, Ekvatorlu müzisyen Nicola Cruz, Norveçli tubacı ve besteci Daniel Herskedal, Kübalı caz piyanisti Alfredo Rodriguez ve İngiliz saksafoncu Shabaka Hutchings bu isimler arasında. Festival, aralarında Emin Fındıkoğlu, İlhan Erşahin, Baki Duyarlar, Çağrı Sertel ve Şenay Lambaoğlu’nun da bulunduğu pek çok Türk cazcının yanı sıra yeni nesil yetenekleri de müzik tutkunlarıyla buluşturacak.


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil