Sekiz aylık hamile olan Sinem Kobal'dan yeni poz

İkinci çocuğuna hamile olan Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile doğumu için artık günleri sayıyor. 8 aylık hamile olan Sinem Kobal, Instagram'dan yeni bir fotoğraf paylaştı. Kobal'ın son pozunu görenler, "Bu ne güzellik" demeden geçmedi.

Ege'de doğa ile iç içe bir yaşam süren Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti ikinci çocuğunun doğumuna gün sayıyor. Sekiz aylık hamile olan Sinem Kobal uzun bir aranın ardından sosyal medyada yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımına beğeniler yağdı.

"BU NE GÜZELLİK"

İkinci bebeğine sekiz aylık hamile olan Sinem Kobal'ın yeni pozunu görenler, "Bu ne güzellik", "Hamilelik yaramış" gibi yorumlarda bulundu.

BEBEĞİN İSMİNİ KİM KOYACAK?

2020 yılında kızları Lalin'i kucaklarını alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu büyük mutluluk yaşamıştı. Şimdilerde ikinci çocuğunu sabırsızlıkla beklediğini açıklayan Sinem Kobal'ın doğacak çocuğunun ismi ise hala merak konusu. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil