Sengeser

Deneyin!

Malzemeler
1 kg kuşbaşı et
Yarım kilo yeşil mercimek
2 adet soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Üzeri için
Kurut ya da çökelek

Hazırlanışı:
Kuşbaşı et ve yeşil mercimeği ayrı tencerelerde haşlayın. Halka doğradığınız soğanları zeytinyağında hafif kavurun. Salça, tuz ve karabiberi ilave edip 15 dakika pişirin. Haşlanan kuşbaşı et ve yeşil mercimeği ilave edin. Pişen yemeği servis kaplarına alın. Üzerine az miktar suyla ezdiğiniz kurut ya da çökelekle süsleyerek servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı