Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş

Broadway'de uzun yıllar sahnelenen oyun, kadın-erkek ilişkisini gün içinde yaşadığımız komik olaylar ve anlaşmazlıklara değinerek hayatın içinden karakterlerle anlatıyor.

17 yıldır sahnelenen ve birçok ülkeye uyarlanmış bu müzikal oyun, şimdi Zorlu'da! İlk sezonunda "Jersey Boys", "Cats", "Notre Dame de Paris" gibi dünyanın en popüler müzikallerini İstanbullularla buluşturan ve ikinci sezonunda da "The Phantom of the Opera" ile Disney'den "Beauty and the Beast" gibi çok sevilen müzikalleri; orijinal prodüksiyonlarıyla sergilemeye devam eden Zorlu; "Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş" ile yapımcı olarak da adından söz ettiriyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil