Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkından ilk fotoğraf geldi

Bir süredir birliktelik yaşadıkları iddia edilen Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen çiftinin aşkları resmen belgelendi. İkili samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bir süredir işletmeci Umut Evirgen ile bir dargın bir barışık birliktelik yaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen cephesinden yeni haber geldi.  

SERENAY SARIKAYA - UMUT EVİRGEN AŞKI BELGELENDİ

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre Sarıkaya ile Evirgen çiftinin aşkları resmen belgelendi.  İkili, Evirgen’in sahibi olduğu mekanda görüntülendi. Birsen Tezer’in sahneye çıktığı özel geceye ayrı ayrı gelen Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen’in samimiyeti dikkat çekti.

İkili Tezer’in şarkılarına eşlik etti. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil