Sinema tarihinin unutulmaz bebek yüzlü 7 aktörü

Sinemada popüler olmanın yolu iyi bir oyuncu olmanın yanında şefkat uyandıran ve görenin bir daha bakmak isteyeceği bir yüze sahip olmaktan geçiyor. Kariyerlerinde bir adım öne çıkmalarını sağlayan bu özelliklere sahip yıldızları sizler için araştırdık. En keyifli araştırmalarımızdan biri oldu.

Brad Pitt
90'ların başında kariyerine başlayan Brad Pitt, yeri geldi ağzı burnu kan içinde bir boksör oldu, yeri geldi işkence gören bir Amerikan ajanı oldu. Bazen dünyayı kurtaran bir asker oldu, bazen romantik bir ölüm meleği ama bütün bu hengamenin arasında yakışıklılığı ile fazlasıyla dikkat çeken oyuncu henüz Oscar ödülü ile kariyerini taçlandıramadı.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil