Sırçacı14’ten “Wine&Dine Night”

Sırçacı14, her Perşembe sunduğu “Wine&Dine Night” konsepti ile eğlence çıtasını yükseltiyor.

Geleneksel yemekleri modernleştiren menüsü, ev konforundaki dekorasyonu ve sıcak atmosferi ile Yeniköy’ün sevilen mekanlarından Sırçacı14, Perşembe akşamlarına özel “Wine&Dine Night” konseptiyle paylaşmayı keyifli hale getiriyor.
Her Perşembe saat 20.00 itibariyle başlayan “Wine&Dine Night” ile Sırçacı14, Türkiye’den ve İtalya’dan sayısız şarküteri ve peyniri bir arada sunan paylaşımlık tabağı,  sucuk-ekmek keyfi ve sınırsız şarap alternatifleriyle konuklarını geceye hazırlıyor.
FG 93.7’nin sevilen DJlerinden Altan Balgır’ın Nu Disco’dan House’a, Deep Tech’ten Tech House’a uzanan keyifli müzikleri eşliğinde “Wine&Dine Night”, gecenin temposunu yükseltiyor.


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil