Sizin makyaj tipiniz hangi mevsim

Nasıl bir makyaj yapacağınıza karar verirken en önemli şey yüzün anatomisini iyi okuyabilmek. İşte bu noktada mevsimler imdadımıza yetişiyor. Hangi mevsim tipine sahip olduğunuzu bulursanız, doğru renkleri de kullanabilirsiniz.

Makyaj uygulamalarında mevsim tiplerini belirlemek çok önemli. Bu, renklerin sıcak- soğuk ve mat-parlak olarak tercih edilmesi konusunda fikir verebiliyor. Kryolan Ürün Müdürü ve Makyaj Sanatçısı Tuğçe Dilaverler, kişinin ten (cilt alt tonu), saç, göz ve hatta diş renginin mevsim tiplerini belirlemekte yardımcı olduğunu belirtiyor. Doğru mevsim tipi de ancak profesyonel bir renk uzmanı tarafından yapılacak renk analizi ile belirleniyor.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil