Sorun varsa çözüm de var

Cilt yorgunluğu, matlık, yıpranma, lekelenme ve aşırı hassaslık en sık görülen cilt problemlerinin başında geliyor ama hiçbiri çözümsüz değil. Önemli olan neden-çözüm ilişkisini doğru kurabilmek.

YORGUN CİLT Yaşlı ve yorgun bir ciltle genç bir cilt arasındaki en büyük farklardan biri; parlaklık, berraklık ve eşit renk tonu. Dinç, enerjik ve parlak bir cildin kuralı; hyaluronik asit, elastin ve kolajen içeren bir bakım. Elastin ve kolajen cilde güç ve sıkılık kazandırıyor. Hyaluronik asit ise cildin dolgun görünmesini sağlıyor. Yorgunluk, sıkılık kaybı yaşayan ciltlerde hücre yenilenmesini tetikliyor. Kırışıklık görünümünü azaltıyor.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil