Spa keyfi

Bahara tazelenerek girin!

NG Afyon Wellnes & Convention, hafta sonu keyifli bir tatil geçirmek isteyenleri hazırladığı özel kampanya ile Afyonkarahisar’ın şifalı sularında baharı karşılamaya davet ediyor. Baharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde “3 Gece Kal 2 Gece Öde” fırsatı sayesinde NG Afyon Wellnes & Convention’da Nisan ayı boyunca avantajlı olarak konaklayabilir ve bahara tazelenerek girebilirsiniz.
Nisan ayı boyunca standart iki kişilik odada, yarım pansiyon, 3 gecelik konaklamayı KDV dahil kişi başı 390 TL’den almak mümkün. Haftanın yorgunluğunu NG Afyon Wellnes & Convention’ın şifalı termal sularıyla atabileceğiniz fırsat kapsamında yaklaşık 9 bin 500 metrekare alanda hizmet veren termal spa bölümündeki termal jakuzi, havuzlar ve aile hamamıyla termali keyfe dönüştürebilirsiniz.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
0272 220 22 22

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil