Stilettonun en rahat hali

Kemal Tanca 2015 İlkbahar & Yaz koleksiyonunun esnek tabanıyla hareket kolaylığı sağlayan stilettoları şıklığından vazgeçemeyen kadınlara yüksekliğin konforunu müjdeliyor.

Mart 2015, İstanbul; Dünya ayakkabı modasını yakından takip ederek, en moda tasarımları vitrinlerine taşıyan Kemal Tanca’nın yeni sezon için ürettiği yeni nesil stilettolar ilgi çekiyor. Kemal Tanca, esneyebilen tabanıyla ayağın hareketine uyum sağlayarak maksimum rahatlığı vadeden bu stilettoları şıklığından vazgeçemeyen aynı zamanda konfor arayan müşterilerinin beğenisine sunuyor. 

Bu sezon koleksiyonda kırmızı, saks mavisi ve siyah olmak üzere üç renk ile yerini alan esneyebilen tabanlı stilettoların yükseklikte rahatlık arayan kadınların gözdesi olacağı bekleniyor.



Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil