Suçluluk dozu düşük, 7 hafif ve kolay tatlı tarifi

Elma Tatlısı

Malzemeler

5 tane soyulmuş ve doğranmış elma

¼ çay kaşığı öğütülmüş tarçın

50 gr kuru üzüm

150 gr yağsız süzme yoğurt, servis için

4 çay kaşığı akçaağaç şurubu ya da bal (isteğe bağlı)

Aşama 1

Elmaları tarçın, kuru üzüm ve 2 yemek kaşığı su ile bir tencereye koyun. Biraz kaynatın, üzerini örtün ve elmalar sertleşinceye kadar 10-15 dakika pişirin.

Aşama 2

Pişmiş elmaları kâselere koyun ve isterseniz bir parça yoğurt ve biraz akçaağaç şurubu ya da bal ile servis yapın. Üç güne kadar hava geçirmez bir kapta soğutulmuş olarak saklayabilirsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil