Sürdürülebilir bir trend raporu: Kış için trend önerileri

Her yeni sezon yaklaştığında biz moda yazar çizerlerinin birincil görevlerinden biridir trend raporu hazırlamak ve siz moda severleri sezon gelmeden nelerin beklediğinden haberdar etmek. Ama artık moda, sadece moda değil!

Burçin Akgün Ünaldı
@styleboom
Elele Arşivinden

Şimdi biz burada 2022 sonbahar/ kış trend listesini sıralarken siz de bir liste yapmaya ne dersiniz? Belki gardırobunuzda hali hazırda bulunan, belki alıp giymeyi dahi unuttuğunuz ya da gözünüzden kaçan parçaları bu liste eşliğinde bir anımsamaya çalışırsınız. Sezon trendlerinden hemen yeni bir şey almadan önce, en iyisi gardırobunuzda bulunan parçaları trendlere nasıl uyarlayabileceğimizi düşünmek. Bir sonraki adım ise bu trendler içinden zamansız, birkaç sezonda bir tekrar edeceği kesin olan ve elbette size ve stilinize en uygun gördüklerinizden az, öz ama yıllara meydan okuyacak kalitede olanlardan seçmek olacaktır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil