Susamlı ve mangolu et

Malzemeler
500 gr. dana kuşbaşı et
1 yemek kaşığı fındık yağı
1 adet dolmalık sarı biber
2 adet taze İtalyan eriği
1/4 mango
1 çay bardağı yağsız süt
Tuz
Taze çekilmiş karabiber
1 tutam tarçın
1 tutam kimyon
1 tatlı kaşığı susam

Hazırlanışı:
Eti fındık yağında suyunu salıp çekene dek kavurun. Büyük küp şeklinde doğranmış sarı biberi, İtalyan eriği ve mangoyu ekleyin. Birkaç dakika sonra sütü, tuzu ve baharatını ilave edin. Birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın. Isıya dayanıklı bir kaba aktarıp üzerine susam serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında susamlar kızarıncaya kadar pişirin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil