Sütlü alabalık fileto

Sütlü alabalık fileto tarifi...

Malzemeler
4 parça fileto alabalık
Tuz
1 çay bardağı un
1 yemek kaşığı limon suyu
1 çay bardağı süt
1 yemek kaşığı kapari turşusu
2 yemek kaşığı ince kıyılmış dereotu
Kızartmak için
Zeytinyağı

Hazırlanışı
Balık filetolarını yayvan bir kaba alın. Üzerlerine tuz serpip 20 dakika dinlendirin. Dinlenen balıkları una bulayın. Fazla ununu silkeleyip üzerlerine limon suyu gezdirerek kızgın yağda kızartın. Balıklar kızardıktan sonra tavadaki fazla yağı alın. Balıkların üzerine süt, kapari ve dereotunu ilave edin. Tavanın kapağını kapatın ve 2-3 dakika bekletin. Sıcak servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil