Tane hardallı ve limonlu Brüksel lahanası nasıl yapılır?

Brüksel lahanasının en lezzetli hali!

4 kişilik
10 dakika
10 dakika
54 kalori

Tane hardallı ve limonlu Brüksel lahanası için malzemeler;

  • 1 kg Brüksel lahanası
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 limon rendesi ve suyu
  • 1 yemek kaşığı taneli hardal
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
1 Brüksel lahanalarını temizleyin. Dilerseniz bütün bırakın ya da büyükleri ikiye kesin.
2 Kaynar suya karbonatı atın, Brüksel lahanalarını ekleyin ve 1-2 dakika haşlayın, ardından süzün.
3 Tavaya zeytinyağı koyun, lahanaları 4-5 dakika soteleyin.
4 Limon suyu ve hardalı çırpıp lahanalara ilave edin.
5 Birlikte 1-2 dakika soteleyin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil