Savaşın çok kötü bir şey olduğunu hatırlatan 5 an

İnsanlık tarihi bize gösteriyor ki bizler binlerce yıldır kavga etmeyi, yok etmeyi çok sevmişiz. Avcı bir gelenekten gelmenin de sonucu olarak anlaşamadığımız konuları şiddete başvurarak gözden uzaklara kaldırmayı tercih etmişiz. Hepimizin unutmak için çaba sarfettiği ve fakat artık hayatımızın bir parçası olan bu anlara tekrar bakalım. Kendimizden bir kere daha utanalım.

Hiroşima ve Nagazaki Atom Bombası
Dünyanın nasıl bir akıl tutulması yaşadığını asla anlayamacağımız 1938-1945 yılları arasında milyonlarca sivil nedensiz yere, devletler arasındaki yer kapma kargaşasında hayatını kaybetmiştir. Yok etme teknolojisinin zirve yaptığı bu dönemin en büyük katliamı ise Japonya’ya atılan bu iki bombadır. Etkisinin nesiller boyu sürdüğü bu nükleer patlamaların Japon hükümetine teslim olması için yapılan bir tehdit olduğunu unutmayalım ve günümüzde devam eden devletler arası sert çıkışların sonuçlarını bir daha düşünelim.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil