Tatlı topaklar

Malzemeler
Yarım su bardağı ılık süt
2 tatlı kaşığı instant maya
4 su bardağı un
6 yemek kaşığı pudra şekeri
25 gr tereyağı
Üzeri için
75 gr tereyağı
Yarım su bardağı toz şeker
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı tarçın
1 su bardağı un

Hazırlanışı:
Maya ve ılık sütü hamur yoğurma kabına alıp karıştırın. 10 dakika bekletin. Un ve pudra şekerini ekleyip karıştırın. Oda ısısında yumuşatılmış tereyağını ekleyip yumuşak bir hamur olana kadar yoğurun. Hamuru un serpilmiş bir yüzeye alıp üzerine un serpin. Ters çevirip diğer tarafına da un serpin. Unlanmış hamuru üzerine yağ sürülmüş yağlı kağıt üzerine alıp sarın ve bu şekilde 20 dakika bekletin. 75 gr tereyağı ve şekeri bir kase içine alın. Mikserle krema kıvamına gelene kadar çırpın. Yumurta sarısı, tarçın ve unu ekleyin. çatalla karıştırın. Yağlı kağıt içinde beklettiğiniz hamuru 12 bezeye ayırın. Yuvarlayıp yağlı kağıt konulmuş tepsiye dizin. üzeri için hazırladığınız harcı bir kaşık yardımıyla hamurların üzerine ekleyin. 30 dakika sıcak bir yerde bekletin. önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Ilık servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil