Tatlı yahni

Malzemeler
1 koyun gerdanı
500 gr kestane
Yarım su bardağı toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
4 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:
Kuzu gerdanını bol suyla yıkayıp tencereye alın. 4 bardak suyu ekleyip haşlayın. Gerdan pişerken üzerinde biriken köpüğü bir kaşıkla alın. Eti kemiğinden ayırıp küçük parçalara bölün. Kestaneleri haşlayıp suyunu süzün ve kabuklarını soyun. Eti haşlama suyuyla birlikte tencereye alın. Şeker, kestane tarçın ve tuzu ekleyip yarım saat pişirin. Sıcak servis yapın.Tatlı yahni artık hazır, afiyet olsun.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil