Taze otlu ve sarımsaklı ekmek

Malzemeler
1 baget ekmek
50 gr tereyağı
3 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
Maydanoz
Dereotu
Taze kekik
Deniz tuzu
Parmesan peyniri

Hazırlanışı:
Taze otlu ve sarımsaklı ekmek: İstediğiniz miktarda maydanoz, dereotu ve kekiği kıyın. Oda ısısında yumuşatılmış tereyağı, zeytinyağı, deniz tuzu ve kıyılmış yeşilliği bir kasede karıştırın. Baget ekmeği uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Tereyağlı karışımı ekmeklerin kesik yüzeylerinin üzerine bıçakla sürün. Sıcak fırında 15-20 dakika kızartın. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpip servis yapın.

* Tarif Lezzet Dergisi'nden alınmıştır.

Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı