Trençkotlar dışarı!

Bu yılın merakla beklenen projelerinden birinde Oscar’lı oyuncu Emma Stone var. Güzel oyuncunun stilinde dikkat çekenler.

Kızıl saçlarını Netflix’in yeni dizisi Maniac için platin sarısına boyatan Stone, bu ay çekimler sırasındaki sokak haliyle sayfalarımıza yansıdı. Stone, 21 Eylül’de başlayacak olan bu Maniac adlı kara komedide, beynin işleyişini doğrudan etkileyecek olan yeni bir ilacın üç günlük deneme programına katılan Annie’nin yaşadıklarına odaklanıyor. Emma Stone’unki gibi dökümlü trençkotlara sonbahar koleksiyonlarında sıkça rastlayacağız. Üstelik bol paça jean’ler, süet botlar ve süet çantalarla çok trendi duruyor.

Coach 399 TL


Bershka 55.95 TL


H&M 169 TL


Stradivarius 229.95 TL


Yargıcı 469 TL


Zara 349.95 TL

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil