Tüm zamanların en çok hasılat yapan kitaptan filme uyarlamalar 15 yapım

Sinemada çokça kitaptan filme uyarlama yapım var. Öyle ki bazı kitaplar farklı zamanlarda defalarca sinemaya uyarlandı. Bazıları inanılmaz hasılatlara ulaştı... İşte tüm zamanların en çok hasılat yapan kitaptan filme uyarlamaları: 15 efsane yapım.

Bir çocuk büyücünün, kara kara düşünen vampirlerin ve BDSM takıntılı bir milyarderin ortak yönü nedir? İşte tüm zamanların en yüksek hasılat yapan kitaptan filme uyarlamaları.

Forrest Gump

Winston Groom'un yazdığı Forrest Gump 1986'da yayınlandı.

Film: Tom Hanks'ın başrol oynadığı bu filmin uyarlaması başlı başına bir sinema klasiği olsa da aslında aynı adlı bir romana dayandığını biliyor muydunuz? Film, gişede 678,2 milyon dolar kazandı ve diğer birçok ödülün yanı sıra Oscar Ödülleri de kazandı. En İyi Film ve En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödüllerini eve götürdü.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil