Turşu kavurmalı makarna

Turşu kavurmalı makarna nasıl yapılır?

Malzemeler
1 paket boncuk makarna
1 kg karışık turşu
3 adet çarliston biber
1 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı ezilmiş sarımsak
6 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay bardağı kıyılmış maydanoz
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber


Hazırlanışı:
5 litre suya tuz ve 1 çorba kaşığı tuz ekleyerek kaynatın.  Kaynayan suya makarnayı ilave edin. Arada sırada kontrol ederek 10 dakika haşlayıp makarnayı süzün.  Turşuları parmak kalınlığında doğrayarak sıcak suda 10 dakika bekletin. Suyunu elinizle sıkın ve peçete üzerine alarak ıslaklığını tamamen alın. Sıvıyağda küp doğranmış soğan, biber ve sarımsağı kavurun. Kıyılmış turşuları ekleyin ve kavurun. Baharatlarını ekleyin ve süzülmüş makarnayla harmanlayın. Maydanoz serperek servis yapın.
Evde karışık turşu tarifi de göz atabilirsiniz.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil