United Nude Bilstore Mağazaları'nda

Yaratıcı ayakkabılara göz atmayı unutmayın!

Kuruluş macerası biten bir aşk hikayesi ile başlayan “United Nude” 3 farklı konsept ile Bilstore mağazalarında yerini aldı. Marka kimliğini modern mimari, yüksek moda akımları, yaratıcı ve yenilikçi fikirler üzerine kuran United Nude, yeni yıl öncesinde iddialı tasarımları ile hem sevdiklerinize hem de kendinize iyi bir hediye seçeneği olarak ön plana çıkıyor.
United Nude markasının yaratıcılık ve romantizmi birleştirdiği ayakkabı modelleri, Bilstore mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunuldu. Geleneksel ayakkabı yapım tekniklerini modern metotlar ile birleştiren United Nude, Hybrid koleksiyonunda sunduğu Lo-Res ve Winter Eros modelleri ile yenilikçi tarzının bir kez daha altını çiziyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil