Vişne kompostosu tarifi nasıl yapılır?

Yaz geldiğinde yaz meyveleriyle yapılan soğuk soğuk tüketebileceğiniz komposto tarifi yazın sağlıklı içeceğidir. Peki vişne kompostosu nasıl yapılır? İşte tarif:

6 kişilik
20 dakika
25 dakika
290 kalori

Vişne kompostosu tarifi için gerekli malzemeler

  • 700 gr vişne
  • 1 adet çubuk tarçın
  • 2 adet karanfil
  • 1.5 litre su
  • 1.5 su bardağı şeker
1 Vişneler çekirdeklerinden ayrılır, keserek ya da pipetle çekirdekleri çıkartılarak hazırlanabilir. Bol su ile vişneler yıkanır.
2 Tencereye vişneler ve malzemeler koyulur.
3 Kalan malzemeler eklenir ve kaynatılır.
4 Süzülen komposto dolaba kaldırılır. Afiyet olsun.
Utangaç mı ilgisiz mi? Utangaç bir erkeği anlamanın 24 yolu Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Kader matrisi numaraları ne anlatır? Uyumluluğa nasıl bakılır? IMDb’nin zirvesindeki 30 efsane yabancı dizi Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon Leyla'nın takılarını bulduk!