Vişne kompostosu tarifi nasıl yapılır?

Yaz geldiğinde yaz meyveleriyle yapılan soğuk soğuk tüketebileceğiniz komposto tarifi yazın sağlıklı içeceğidir. Peki vişne kompostosu nasıl yapılır? İşte tarif:

6 kişilik
20 dakika
25 dakika
290 kalori

Vişne kompostosu tarifi için gerekli malzemeler

  • 700 gr vişne
  • 1 adet çubuk tarçın
  • 2 adet karanfil
  • 1.5 litre su
  • 1.5 su bardağı şeker
1 Vişneler çekirdeklerinden ayrılır, keserek ya da pipetle çekirdekleri çıkartılarak hazırlanabilir. Bol su ile vişneler yıkanır.
2 Tencereye vişneler ve malzemeler koyulur.
3 Kalan malzemeler eklenir ve kaynatılır.
4 Süzülen komposto dolaba kaldırılır. Afiyet olsun.
Oğlak burcu erkeğini etkilemenin 15 yolu Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Bu ipuçlarına dikkat: Bir erkeğin hoşlandığını gösteren 20 işaret Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler