Vişneli buz çubukları

Vişneli buz çubukları tarifleri

Malzemeler:
500 g tatlı vişne
50 g şeker
1 yemek kaşığı balsamik sirke

Hazırlanışı:
Vişneleri ayıklayın. Üzerine şekeri serperek karıştırın. Yaklaşık 20 dakika oda sıcaklığında bekleterek, şekerin erimesini ve vişnenin suyunu bırakmasını sağlayın. Karışımı blender’a alıp, üzerine balsamik sirkeyi de ekleyerek püre haline getirin. Bu karışımı buz ya da dondurma kalıplarına doldurun. Çubukları kalıpların ortasına takın. Tamamen donuncaya kadar en az üç saat dondurucuda bekletin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil