Vücut bakımı

Deniz, kum, güneş güzel ama her güzel şeyin bir bedeli var. Yaz ayları ekstra bakım gerektiriyor. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

Vücudunuzun nem ihtiyacını karşılayan bir bakım cildinizin yazdan sonbahara geçişini kolaylaştırır ve yaşlılılık belirtilerinin azalmasını sağlar.


EĞER yazın cildinizin çok kuruduğundan şikayetçiyseniz shea yağı, tüm gün süren güçlü nemlendirme özelliğiyle en yakın dostunuz olabilir.
THE BODY SHOP SHEA BUTTER VÜCUT KREMİ 27.90 TL


SAF kakao yağı ile yapışkanlık hissi bırakmadan cildinizi nemlendiriyor. Yumuşacık ve esnek yapıyor.
VASELINE KAKAO IŞILTISI VÜCUT LOSYONU 25.95 TL


CİLDİNİZE ışıl ışıl bir görüntü verirken fındık yağı sayesinde nemlendiriyor. Portakal, greyfurt, ylang-ylang ve tonka fasulyesi yağlarının kokusu ise gün boyu kalıcı.
CLARINS SPLENDOURS IŞILTI VEREN VÜCUT YAĞI 125 TL


KAHVERENGİ yosun ekstresiyle cildinizin şekillenmesini sağlarken, sıkılaşarak canlanmasına yardımcı oluyor. Sarmaşık ekstresi ve C vitamini sayesinde cildinizin doğal elastikiyetine kavuşmasını sağlıyor.
ELANCYL SIKILAŞTIRICI VÜCUT KREMİ 99 TL


SHEA yağının güçlü nemlendirme etkisiyle cildinizin esnekliğini ve yumuşaklığını artırıyor.
FLORMAR COTTON CANDY&VANILLA DUŞ JELİ 9.99 TL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Anti-pollution ürünler için TIKLAYINIZ

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil