Alexander Kokoskeriya

TÜM YAZILARI
Sezonun stil kodları 2017-18 Sonbahar/Kış sezonu geçmişten günümüze renkli bir çizgide ilerliyor. Nasıl bir kadın olmak istediğiniz kilit noktasını aklınızda tutarak, sezon trendlerini gözden geçirin ve stilinizin anahtar parçalarını belirleyin.
İleri görüş Kış gelmeden yazı yaşamak diye bir şey var. Eğer moda ise söz konusu olan, zaman sınırları aşıyor. Geçtiğimiz ay düzenlenen Mercedes Benz Fashion Week Istanbul, 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonları ile gelecek sezonla aramızda bir köprü kurdu bile. Renkli sonbahar Her sezon heyecanla takip ettiğimiz moda haftaları çoktan sona ermiş ve artık birçok parça mağaza raflarında yerlerini almaya başlamışken, alışveriş yapma isteğimiz de tetiklenmiş durumda. Tüm koleksiyonların direği olan renk ve tonlarına göz atmakla işe başlıyoruz.
Bavula girmeye hak kazananlar Yazın tatile çıkmak şahanedir ama bunun bir de bavul hazırlama kısmı vardır ki, epey bir incelik ister. Özellikle deniz tatiline çıkmadan önce size önerim bavulunuza, mevsimin hem trendi hem de pratik şekilde kombinlenebilecek doğru parçalarını eklemeniz olacak. Plaj stilinin as oyuncusu Halihazırda tatil planları yapılıyor... Ve tabii ki artık deniz ve havuz sezonu açıldı. Peki ya mayo-bikini mevzusu? Demode bir seçim olmasa iyi olur! Stil sahibi bir yaz Yeni mevsim şahane davetleri, şık törenleri, eğlenceli geceleri de beraberinde getirdi. Abiye ya da kokteyl elbisesi seçmenin bazı kuralları var. Aksesuar gücü Aksesuarlar kıyafetleri süsleyen, onların eksiklerini tamamlayan veya kullanışlı hale getiren yegane parçalar. Yeni sezonun aksesuar dosyası da oldukça kabarık. Nasıl bir kadın olmak istiyorsunuz? 2017 İlkbahar/Yaz sezonu modasını belirleyen moda haftalarında sunulan koleksiyonlarda öne çıkan trendler, aslında sizin nasıl bir kadın olmak istediğinizle yönünü çiziyor. Kadınsı, masum ya da maskulen... İşte podyumun dikkat çeken bahar trendleri ve sizin için seçtiğim stil parçalar... Sezona renkli başlangıç 2017 İlkbahar/Yaz sezonunda en öne çıkan ve hemen hemen tüm koleksiyonlara giren renklerin sofistike yönlerini, tonlarını ve kombinlerini öğrenmekle işe başlıyoruz. Kayarken de stil sahibi! Kazaktan bota, bereden monta tüm kalın kıyafetleri bavula sığdırmak imkasız. Peki en stil ve hafif parçalar nasıl bir araya getirilir? Kışın 'en sıcak'ları Uzun ve gri kış mevsimi devam ederken, pek çok güzel parça kış gardıropları için mağaza raflarında yerini aldı. Sezonun en sıcak ve en hit parçalarını sizin için bir araya getirmek istedim. İyi alışverişler! Yılbaşı gecesi ne giymeli? O özel gecede ne giysek?