Aslıhan Küçük Budak

asli_han_kucuk@hotmail.com
TÜM YAZILARI
Anne sütü verirken gaz yapmayan besinler nelerdir? Annenin beslenme şekli anne sütünün miktarını ve içeriğini doğrudan etkiler. Bebeğinizde çözemediğiniz bir gaz problemi varsa beslenme şeklinizi gözden geçirmelisiniz.
Gebelikte renkli beslenme nedir? Neden önemli? Gebelikte renkli beslenmek nedir? Hangi renkler ne işe yarar? Uzman Diyetisyen Aslıhan Küçük Budak'ın kaleminden gebelikte renkli beslenme Ek gıdaya geçince bebeklere hangi yiyecekler verilmeli? 8 öneri Bebeğin ihtiyacına göre bebeğe uygun besleyici besinler nelerdir?
Anne adaylarının mutlaka tüketmesi gereken 5 besin Hamilelik süresince sağlıklı beslenmek hem anne hem de bebek için hayati önem taşır. Bebeklerde diş çıkarma döneminde rahatlatan besinler Diş çıkarma döneminde bebeğinizi rahatlatacak besinler nelerdir? Hangi besinlerden kaçınılmalı? Gebelikte ve bebeklerde iyot tüketimine dikkat! Gebelik ve bebeklik döneminde, tiroit hormonlarının üretimi, büyüme ve gelişme için gerekli olan bir element olan iyot tüketiminden yeterince bahsedilmese de en az demir, kalsiyum, omega-3, D vitamini, folik asit tüketimi kadar önemli bir konudur. Aşırı çay ve kahve tüketmenin zararları ne? Kahve ve çay içeriğindeki kafein maddesi sayesinde ruh halini, metabolizmayı, zihinsel ve fiziksel performansı artırabilir. Bununla birlikte, yüksek dozda tüketildiğinde olumsuz yan etkilere neden olabilir. Et yemeyen çocuklar nasıl beslenmeli? Et yemeyen çocuklar nasıl beslenmeli? İşte merak edilen bu sorunun yanıtı... İnfantil Kolik nedir? Neden olur? Belirtileri neler? Bebeğiniz sık sık ağlıyor ve bu ağlamalar uzun mu sürüyor? İnfantil kolik olabilir... Peki, infantil kolik nedir? Belirtileri nelerdir? Sebepleri nelerdir? Birlikte bakalım... Hamilelikte bebeğe faydalı ve zararlı besinler nelerdir? Hamilelik döneminde nasıl beslenilmeli? sorusu anne adaylarının en çok merak ettiği sorular arasında... Peki, hamilelikte bebeğe faydalı ve zararları besinler neler? Birlikte bakalım... Kuruyemiş kilo aldırır mı? Kuruyemiş kilo aldırır mı? Bu makalede bu sorunun yanıtına bakıyoruz... İşte Uzman Diyetisyen... 'nın yorumları Meyve kilo aldırır mı? Meyve kilo aldırır mı? Kilo verme sürecinde meyve yenir mi? Meyve eşittir şeker mi demektir? Meyve konusunda soru işaretleri her geçen gün artıyor, gelin bu soruların cevaplarına bakalım…