Nesrin Özturna

TÜM YAZILARI
Güneş Tutulması ve Etkileri 14 Aralık 2020'de meydana gelen Güneş Tutulması (Surya Grahan), Ay'ın Güneş'in diskini tamamen örtmeyeceği ve dolayısıyla güneş ışınlarının kısmi bir bloğunu oluşturacağı anlamına gelen halka şeklindeki bir tutulma olacaktır. 14 Aralık'ta 19:16'da tepe noktasına ulaşacak.
Boğa Burcu’nda Ay Tutulması Etkileri Kasım ayının sonunda Hint astrolojisine göre 30 Kasım'da 2020 tarihinde Türkiye saati ile 12:29 Boğa burcunun Rohini Takımyıldızında meydana gelen bir ay tutulması var. Tutkunuza tekrar bağlanmaya hazır mısınız? Hint astrolojisine göre, 1 Ağustos 2019'daki Yengeç burcunda oluşacak yeni ay, ruhunuz için besleyici bir süreci yeniden başlatma enerjisini barındırmaktadır.
Hayvanlarla öğrenme ve iletişim kurma Aslında öğretmenlerimiz olarak bu dünyada bulunan hayvanlar, çarpıtılmış düşünce ve algılanan sınırlamalarla kısıtlanmadığında, varlığımızın nasıl mükemmel bir şekilde tezahür edebileceğini bizlere açıklamaktadırlar. Doğru rehberliğe ihtiyaç duyduğumuzda, mucizevi bir şekilde doğru olan hayvan ya fiziksel olarak ya da bir imge olarak karşımıza çıkar. Düşüncelerimiz kendi gerçekliğimizi yaratır. Düşünce gücü, kendi gerçek dünyamıza ulaşmanın anahtarıdır. Fiziksel dünyada algıladığınız her şey, düşüncelerinizin ve inançlarınızın görünmez iç dünyasına taşınır. Ruhun Kimyası: Gölge Yanlarımız Dünya ve insanlıkla ilgili paradigmalar değiştikçe, kendi perspektiflerimizin, paradigmalarımızın ve duygusal tetikleyicilerimizin de yeniden düzenlenmesi ve değiş tokuş edilmesinin de zamanı gelmiş oldu. Kova Burcunda Güneş Tutulması 15 Şubat' 16 Şubat'a bağlayan gece 00:06 da Kova Takımyıldızında bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Dişi yanımız uyanıyor... Yılın ilk Ay Tutulması, 31 Ocak tarihinde Yengeç burcunda meydana gelecek. Özgürlük... 18 Aralık' da saat 09.30' u gösterirken Yay burcunun ilk derecelerinde bir yeniay meydana gelecek. Yeniay'ın teması da oluştuğu burcun niteliklerini taşıdığı için karamsarlığa karşın iyimserliğin, esaret duygusuna rağmen özgürlüğün, uzaklara gitme ve bir nevi kendinden kaçma duygularını da beraberinde getirecektir. 26 Şubat 2017 Güneş Tutulması 26 Şubat'ta Kova burcunda güneş tutuluyor... Gölge yanınızı kucaklayın Akrep burcu yeni ayı bize neler söylüyor? Güneş tutulmasının etkileri nasıl olacak? Karmik çöpler dışa atılıyor...