Yeni Ay ne zaman? 8 Mayıs Boğa burcunda Yeni Ay ve etkileri

Beklenmedik değişimlere ve yeni başlangıçlara işaret edecek Boğa burcunda Yeni Ay, tüm heyecanıyla gerçekleşiyor. Peki, Boğa burcunda yeni ay burçları nasıl etkileyecek? Burçlar neler yaşayacak? Astrolog Dilara Yıldızhan anlatıyor...

Yeni ayın etkileri oldukça heyecan verici görünüyor! Bu yeni ay; Jüpiter, Uranüs, Venüs, Güneş ve Ay’ın etkisiyle birlikte beklenmedik değişimlere ve yeni başlangıçlara işaret ediyor. Bu dönemde bereket, değer, sanat, para ve ilişkilerde ani ve kalıcı gelişmeler yaşanabilir.

YENİ AY NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

8 Mayıs 2024 tarihinde, İstanbul saatiyle 06:22’de boğa burcunda gerçekleşecek.

8 MAYIS BOĞA BURCUNDA YENİ AY VE ETKİLERİ

Jüpiter ve Uranüs’ün olumlu etkileşimi, Satürn’ün desteğiyle birleşerek şanslı ve kalıcı başlangıçlara yol açabilir. Uranüs’ün Rana sabit yıldızı etkisiyle ve Jüpiter’in Algol sabit yıldızında olması, sanat, öğretmenlik, güzellik ve bilgelik gibi alanlarda ilerlemenize olanak tanıyabilir.

İlişkilerde, sağlıkta ve maddi kaynaklarda iyileşme ve şifalanma sürecine girilebilir.
Otoritelerle daha uyumlu ilişkiler kurma ve kalıcı destek alma fırsatı doğabilir. Ayrıca, iletişim ve eğitimde yaşadığınız zorlukları iyileştirebilirsiniz. Duygularınızı yazarak ifade etmek, içsel şifalanmaya yardımcı olabilir.

Türkiye açısından, müttefik ülkelerle, topluluklarla, ikincil yöneticilerle ve sosyal hizmetlerle ilgili yeni başlangıçlar ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak borsada ve ülkemizin ünlülerinde sarsıcı olaylar olabilir. Doğal afetler de gündeme gelebilir. Sel, yağışlar, deniz kazaları, deprem gerçekleşebilir. Ancak uzun vadeli ve kalıcı değişimlere hazır olun.

YENİ AY BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

- Boğa, Oğlak, Başak, Yengeç, Balıklar ani olumlu gelişmelerle bu dönemin en şanslıları olacak.

- Aslan, Akrep, Kovalar ise değişime ayak uydurmaları gerekebilir. Sarsıcı gelişmeler gerçekleşebilir.

- Koç ve Teraziler maddi kaynaklarda değişimler yaşayabilirler.

- Yay ve İkizler; sağlık ve çalışma hayatında ani gelişmeler yaşayabilirler.

8 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç ve yükselen Koçlar için; maddi konularda güçlü ve kalıcı gelişmeler söz konusu olabilir. 

Boğa ve yükselen Boğalar için; hayatlarında önemli değişimler ve kendilerini yenileme fırsatları gelişebilir. 

İkizler ve yükselen İkizler için; ruhsal ve sağlık konularında beklenmedik olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca iş hayatlarında kalıcı güzel değişimler söz konusu olabilir.

Yengeç ve yükselen Yengeçler için; sosyal çevreleri ve derneklerde yeni başlangıçlar ve başarılar olabilir. Ayrıca eğitim, seyahat ve ilişki alanlarında ani fırsatlar doğabilir.

Aslan ve yükselen Aslanlar için; iş ve kariyer hayatlarında kadersel değişimler ve finansal anlamda güzel gelişmeler yaşanabilir. Uzak çevreleri ve eğitim alanındaki iletişim ve kararlar destekleyici olabilir.

Başak ve yükselen Başaklar için; yurt dışı işlerinde, eğitimde veya seyahatlerde yeni ve hızlı başlangıçlar olabilir. Partnerler, ortaklar veya otoriteler destek sağlayabilir, ancak finansal konularda dikkatli olmak önemli olabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler için; finansal, özel hayat veya sağlık konularında ani gelişmeler olabilir. Miras, kredi veya ortağın parasında yükselişler yaşanabilir. Dengeyi bulmak önemli olacak.

Akrep ve Yükselen Akrepler için; evlilik, ortaklık ve ilişkilerde yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Tatil, çocuk ve aşk konularında kalıcı ve güzel bir döneme girilebilir. Ancak sağlık konularına dikkat etmek gerekebilir.

Yay ve Yükselen Yaylar için; çalışma hayatı, sağlık ve gündelik işlerde ani ve olumlu gelişmeler olabilir. Aşk hayatında ve maddi konularda ani fırsatlar doğabilir, ayrıca aile, ev düzeninizde yenilikler yapılabilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar için; aşk, çocuk, hobi gibi konularda ani ve güzel gelişmeler yaşanabilir. Aile içi iletişime dikkat etmek önemli olabilir, ancak eğitim, seyahat ve kardeşlerle ilgili kalıcı gelişmeler olabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar için; ev, aile ve gayrimenkulle ilgili ani ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Maddi konularda önemli yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kardeşler, eğitim ve seyahatler şifalandırıcı olabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar için; seyahat, eğitim ve yakın çevre ilişkilerinde beklenmedik güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerde önemli adımlar atılabilir, ancak maddi konularda sakin ve dengeli hareket etmek önemli olacak.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil