Yeni hayaller...

Büyük ikramiye için sadece siz hayal kuruyorsunuz sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ünlüler dünyasının da hem ikramiyeye hem de yeni yıla dair büyük hayalleri, güzel hediyeleri, anlamlı beklentileri var.

Ayşe Tolga
Büyük ikramiye bana çıkarsa savaş mağduru ülkelere ve mültecilere yardım merkezleri açarım. Türkiye’de çocuk ve kadınlar için sağlık, spor ve eğitim tesisleri kurarım. Dünyanın daha iyi bir yer olması için artık şahsi zevk ve isteklerimizi bir kenara bırakıp, herkes için çalışmalıyız. Bana göre yeni yıla en iyi aile ve dostlarla birlikte girilir. O gece sevdiklerime vereceğim hediyeler de genelde el emeği şeyler olur. Kalpler eklenmiş maskot bir ayı, elimle tek tek boyadığım ‘kalbinden geçen her şey gerçek olsun’ yazılı kahve kupaları gibi.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil