Yeni şef, yeni lezzetler

Arnavutköy’ün sevilen mekanlarından Hudson, lezzet yolculuğuna yeni şefi Arda Önay’la devam ediyor.

Önay’ın imza yemekleri arasında balık yumurtası ile hazırladığı kendi spesiyali aglio e olio spaghetti, Hint mutfağının en bilinen lezzetlerinden tikka masala’nın farklı bir yorumu ile üç aşamada pişirilen ev yapımı özel patates kızartması ve peynir fondü ile sunulan antrikot yer alıyor. Zenginleştirdiği kahvaltı menüsünde ise trüf yağı, mercimek filizi, vişne ekşisi ve köy ekmeği ile sunulan çırpılmış yumurta, ev yapımı guacomole poşe yumurta ve yumurta bottarga ile hazırlanan kahvaltı dürümü dikkat çekiyor.
Tel: (0212) 257 72 66


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil