Yeni takıntımız

Kolay, pratik ve bu yönüyle seyahat çantanızın sıkı dostlarından. Doğal bir görünüm veren lip&cheek yani ruj allıklar baharla beraber yeniden radarımızda!

5 Adımda doğru kullanım
1- Ruj allıkların yapısı yoğun. Cildiniz için doğru tonu seçin, aksi halde kullandığınız allık abartılı durabilir ve yüzünüzde renk patlaması yaşayabilirsiniz.

2- Ruj allıklar cildinizde ambalajında durduğundan daha açık tonda durabilir. Satın almadan önce mutlaka elinizde deneyin.

3- Ruj allık kullanmadan önce cildiniz temizlenmiş ve nemlenmiş olmalı, çünkü temizleme işlemi cildinizin doğru tonunu yansıtmasını sağlar.

4- Ruj allığı parmak uçlarınız ya da makyaj süngeri ile sürebilirsiniz. Krem formlu olanları ruj olarak daha kolay kullanılıyor. Eğer likit bir ruj allık kullanacaksanız hızlı hareket etmeye özen gösterin.

5- Ruj allıkların cildinizin pH seviyesiyle uyumlu olanlarını tercih edin. Gliserin, antioksidan, A, C ve E vitaminleri içeren ruj allıklar cildinizi nemlendirir ve besler.

Fotogaleri için tıklayın

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil