Yeni yıldız skinfluencer’lar! Hangisinden ne öğrenmeli?

Uzun süre sosyal medyada gücü elinde tutan makyaj influencer’larının hakimiyeti artık cilt bakım gurularına yani ‘skinfluencer’lara geçiyor. Gelin sizi öne çıkan bu isimlerden birkaçıyla tanıştıralım.

Pandeminin etkisinde geçen son 1.5-2 sene içinde küresel makyaj endüstrisi gelirlerinde yüzde 20-30 arasında düşüş olurken, cilt bakım pazarı gelirlerinin yüzde 75 arttığını biliyor muydunuz? Evde ekmek yaptık, spor yaptık ve tabii ki renkli kozmetikten uzaklaşıp cilt bakımına yöneldik. Bu global kriz, kendi kahramanlarını yani ‘skinfluencer’ olarak anılan güzellik fenomenlerini yarattı. Söz konusu cilt bakımı olduğunda takipçiler güvenilir kişiler olan cilt bakım uzmanlarına, dermatologlara ve kozmetik markası kurucularının tavsiyelerine yöneldi. Size bu anlamda ilham verecek, güzellik evreninin kanaat önderlerini vakit kaybetmeden takibe alın.

Hazırlayan: Damla Durak

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil