Yenilik alarmı

Moda dünyasına yön veren defileler sadece güzellik trendlerini belirlemekle kalmıyor, o yıl gözde olacak saç modelleri hakkında ipuçları da veriyor. Defilelerde kullanılan saç modellerinin bir kısmı sadece şov amaçlı olsa da çoğunu kolayca uygulayabilirsiniz.

AKSESUARLAR
2014 ilkbahar-yaz sezonu saç aksesuarlarıyla yaratıcı modeller yapmanız için fırsat sunuyor ve bu konuda dilediğiniz kadar özgürsünüz. Küçük çiçekli taçlardan gösterişli tokalara, saç bantlarından eşarplara kadar birçok aksesuar imdadınıza yetişiyor. Saçınızın kötü durduğunu düşünüyorsanız bu aksesuarlar sayesinde birkaç küçük dokunuşla güzel, bakımlı en önemlisi farklı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Yaz partileri, açık hava etkinlikleri, hatta düğünler bile bu tarz için uygun.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil