Yep yeni ürünler

Yeni sezon sadece moda dünyasında değil güzellik dünyasınında kapılarını çalıyor

Gözlerde ferahlık hissi
Giorgio Armani’nin göz çevresi için geliştirdiği yeni silahı [ 3.R ] Regenessence Eye Rejuvenating serum, ucundaki gümüş aplikatörü ile gözlerinize anında canlılık hissi veriyor. 10 yılı aşkın bir süredir üzerinde çalışılan [ 3.R ] teknolojisiyle geliştirilen ürün, keten tohumu özü, Proxylane ve C vitamininin güçlü birleşimlerinden oluşuyor. Gözaltı torbalarının ve çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olan serum ayrıca şekliyle kullanım kolaylığı da sağlıyor.

Jimmy Choo’dan bir ilk…
Jimmy Choo’nun ilk parfümü, şişesi ve kokusuyla ayakkabıdan sonra yeni bir tutku yaratacağa benziyor. Güzellik ve güç aurasını temsil eden parfümün tepe notalarında yer alan yeşil armut ve İtalyan portakalı canlandırıcı güzellik sunarken, kalp notasında leopar orkide büyüleyici bir etki yaratıyor. Şişe tasarımı Murano cam kesimlerinden ilham alınarak yaratılan parfüm, sadece Sephora’larda satışa sunuluyor.

Doğanın renkleriyle güzelleşin

Lancôme, doğal bileşenler, hafif dokular ve heyecan verici renklerle ilk doğa dostu koleksiyonunu hazırladı. 70’lerin disko konseptinden ilham alınarak yaratılan koleksiyonda ön plana çıkan lavanta renkleri bahara yakışır seçenekler sunuyor.

Makyajda şıklık oyunu

Yves Saint Laurent aydınlık veren sıkıştırılmış pudra, hem dokusu hem de zarif ambalajı ile radarımıza takılıyor. Ürünü tek başına ya da fondötenin üzerine uygulayabiliyorsunuz. Dört rengi bulunan pudra, cildinize anında aydınlık kazandırıyor, renk farklılıklarını kapatıyor ve cildinizdeki sebum fazlasını almaya yardımcı oluyor.
Koyu halkalardan sıkıldınız mı?

Bobbi Brown Creamy Concealer Kit, gözaltına anında aydınlık veren ve koyu halkaları kapatan yeni bir ürün. Kremsi ve zengin yapısı sayesinde minimum eforla kolayca dağılıyor. Zengin renk seçeneği ile cilt tonunuza uygun rengi kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Yenilenmiş formülüyle bu sefer ikili set halinde karşımıza çıkan ürün hem pratik hem de etkili.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil