Yılbaşı makyajı nasıl yapılır? Yılbaşı gecesi için farklı stillerde makyaj önerileri

Yılbaşı dendiğinde içiniz kıpır kıpır oluyor, değil mi? Bizim de öyle… Yılın bu çok özel gecesinde kusursuz görünmeniz için ünlü isimler size ilham vermeye hazır. Geriye programınıza karar vermek ve hemen uygulamaya geçmek kalıyor.

Hazırlayan: Damla Durak

EV PARTİSİ

İLHAM PERİSİ: LILY ROSE DEPP
Daima ışıl ışıl ve tam bir ‘it girl’ olan Lily Rose Depp, makyajda da genellikle doğallıktan yana. Gece makyajlarında ise dumanlı gözler adeta onun imzası. Siz de bu yılbaşını bir ev partisinde geçirecekseniz abartıya kaçmadan göz alıcı görünebilirsiniz. Gelelim bu makyajın nasıl uygulanacağına. Öncelikle kullanacağınız ten ürünü yüzünüzde ‘yok gibi’ gibi durmalı. Bunu renkli nemlendiricilerle sağlamak çok kolay. Bu tip ürünler cilt tonunu eşitlerken son derece parlak ve doğal bir bitiş sağlar. Ardından elmacık kemiklerinizi vurgulamak için bolca bronzer ve üzerine aydınlatıcı uygulayın. Göz makyajınız için kahve tonlarda bir farı tüm göz kapağınıza uygulayıp karıştırma fırçasıyla iyice dağıtın. Ardından acı kahve göz kalemini hem üst kirpik dibinize hem alt kirpik dibinize uygulayın; daha puslu bir görünüm için göz kaleminizi ince uçlu bir fırçayla dağıtabilirsiniz. Son olarak kirpiklerinize hacim verecek bir maskara uygulayın. Bu makyajda ağırlık gözlerde olduğu için dudakları nemli gösterecek, saten bitişli nude bir ruj son derece yeterli olacak.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil