Yılbaşı programı ile öne çıkan 4 otel önerisi

Yeni bir yıla nasıl başlarsak, öyle devam eder! Birbirinden özenli yılbaşı programlarıyla otel önerilerimize göz atmak ister misiniz? Önceliğiniz ister müzik ve eğlence ister huzur ve sakinlik olsun; hepsini aynı anda deneyimleyebileceğiniz lokasyonlar sizi bekliyor!

KARTAL OTEL

ZİRVEDE YILBAŞI GECESİ
Beyaza bürünmüş dağların manzarası eşliğinde, zirvede bir yılbaşı klasiği… 1974’ten beri Kartalkaya’nın kurucusu olarak köklü bir hizmet veren ve kendini ‘müdavimlerin oteli’ olarak tanımlayan Kartal Otel; ünlü yılbaşı menüsü, gece kayağı, havai fişek gösterisi ve Morino’daki yeni yıl partisiyle misafirlerini bekliyor! Özel bir yılbaşı tecrübesi yaşamak isteyen misafirleri içinse 12 kişi ile sınırlı gruplarla Tepe Cafe’de mangal ve fondü seçenekleriyle özel bir akşam yemeği imkanı sunuyor. Kendine ait 23 adet pisti bulunan otelde; kayak dışında bowling, spa, sinema salonu, oyun odası gibi etkinlikler, her yaştan misafirine hitap ediyor. Ayrıca dubleks, balkonlu süit ve Chalet Kartal gibi farklı tipte oda seçenekleriyle özellikle aileler için uygun bir yılbaşı tatili deneyimi sağlıyor.
kartalotel.com

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil