Yulaflı ince kıtır

Yulaf unlu kıtırı mutlaka deneyin!

Malzemeler:
• 250 gr yulaf unu
• 1 tatlı kaşığı haşhaş
• 1 çorba kaşığı susam
• 1 çorba kaşığı tahin
Hazırlanışı:
Bir kapta haşhaşı, susamı ve tahini iyice karıştırın. Üzerine iki su bardağı kaynamış su koyun, oda sıcaklığında soğumasını bekleyin. Sonra üzerine yulaf ununu katarak kulak memesi kıvamında hamur elde edin. Hamuru tezgahın üzerinde alıp açın. Çay bardağı ile yuvarlak şekiller çıkarın. Yağlanmış tepsiye dizin, 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin ve soğuyunca servis edin.
Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı