Yumurtalı kuşkonmaz

Sağlıklı bir tarif...

Malzemeler
1 demet kuşkonmaz
Yarım demet taze soğan
9 bıldırcın yumurtası
Zeytinyağı
Deniz tuzu
Taze çekilmiş karabiber
Sosu için
1/3 su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı sirke
Deniz tuzu
1 tutam kırmızı pul biber

Hazırlanışı:
Kuşkonmazları orta ateşte zeytinyağında pişirin. Hafif yumuşamaya başlayınca taze soğanları ekleyin. Bıldırcın yumurtalarını kaynayan suya atarak 4 dakika haşlayın. Haşlanan yumurtaları sudan çıkarın. Sosu için gerekli olan bütün malzemeleri karıştırın. Kuşkonmazları ve taze soğanları bir servis tabağına alın. Üzerine kabuklarını soyup ikiye estiğiniz yumurtaları yerleştirin. Sosu üzerine gezdirerek servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil