Zencefilli limonata

Malzemeler
5 su bardağı su
2 yemek kaşığı bal
Yarım su bardağı toz şeker
5 limonun suyu
60 gr ince rendelenmiş taze zencefil
Servis için:
Tarhun otu
Buz
Rendelenmiş limon kabuğu

Hazırlanışı:
Rendelenmiş zencefil, 1 su bardağı su ve şekeri tencereye alıp orta ateşte şeker eriyinceye kadar kaynatın. Ocaktan alıp bal ekleyin ve ılınmaya bırakın. Süzgeçten geçirip limon suyu, su ve buz ekleyerek bardaklara paylaştırın. Rendelenmiş limon kabuğu ve tarhun otu ekleyip servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil