Zeytin soslu levrek buğulama

Malzemeler
1 levrek
2 yemek kaşığı dereotu
1 yemek kaşığı dilimlenmiş siyah zeytin
1 yemek kaşığı dilimlenmiş yeşil zeytin
1 limonun suyu
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı hardal
1 yemek kaşığı mayonez
1 yemek kaşığı ketçap

Hazırlanışı
Zeytin soslu levrek buğulama: Levreğin bütünlüğünü bozmadan içini temizleyip yıkayın. Bir kabın içine zeytinyağı, hardal, ketçap, mayonez, ince doğranmış dereotu, limon suyu, karabiber ve tuzu alın. İyice karıştırdıktan sonra balığın üzerine dökün. Zeytinleri de ekleyip 175 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil