Zeytinyağlı kabak

Zeytinyağlı kabak tarifi

Malzemeler
1 soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı domates salçası
Yarım kg kabak
1 kırmızı biber
6 bebek havuç
Tuz
1 çay kaşığı toz şeker
Bir su bardağı sıcak su

Hazırlanışı
Soğanı küp doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. Salça ilave edip 1-2 dakika daha kavurun. Şerit halinde doğranmış kabakları, kırmızı biberi ve havuçları ilave edin. Tuz, şeker ve sıcak su ekleyip kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil