Zeytinyağlı pazı kökü

Malzemeler
3 bağ pazı kökü
100 g havuç
100 g kabak
10 g sarımsak
1 baş soğan
60 g zeytinyağı
Yarım limon
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:
Bir tavada soğanı ve sarımsağı zeytinyağı ile pembeleştirin. Havucu rendeleyip ekleyin ve üç dakika tahta bir kaşıkla karıştırarak kavurun. Temizleyip doğradığınız pazıları da ilave edin. Baharatları ekleyin. Tencerenin üzerine yağlı kağıt koyup kapağını kapatıp kısık ateşte 25-30 dakika pişirin. Soğuk olarak servis edin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil