2021-2022 sonbahar kış modasından 6 trendi: Metalik, pofuduk ve kat kat

Geçmişe övgü örgü, geleceğe mektup metalik renkler, form değiştiren takımlar ve çok daha fazlası... Bu sezonun mottosu: Kendin ol yeter! İşte 2021-2022 sonbahar kış sezonundan 6 trend!

2021 - 2022 sonbahar kış moda dünyasında geçen seneden aşina olduğumuz trendler mevcut. Bu sezon hem tanıdık trendler hem yeni trendler bizi bekliyor, motto ise "kendin ol yeter". 2021 - 2022 sonbahar kış güzellik, saç, makyaj trendlerini de kaleme aldık. Okumak için tıklayın.

Hazırlayan: Bilgecan Koçana

Pandeminin zorlayıcı şartlarına karşın yaratıcılıklarından ödün vermeyen tasarımcıların, yenilikçi dijital sunumlarla moda severlerle buluşturduğu 2021 sonbahar/kış sezonu, içinde bulunduğumuz şartlara uyum sağlayarak, temel taşlarını fonksiyonellik, giyilebilirlik ve rahatlık üzerine kuruyor. Buna karşın eğlence dozu yüksek ve geleceğe dair hayallerimizi barındıran tasarımları da eksik etmeyerek hızla değişen dünyamızda bizlere optimist bir bakış açısı sağlıyor. Yeni sezon dolabınızı oluştururken mutlaka yer vermeniz gereken 6 ana trend karşınızda!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil