2022 İlkbahar/Yaz trend raporu

Benzersiz kimlikleri onore eden kapsayıcı vizyonu, metaverse güzellemesi, yeni seksi kavramı ve zamanın ruhunu göz ardı etmeyen eğilimleri ile ilkbahar-yaz sezonu, ‘umut var!’ mesajında hemfikir. Sezonun mutlaka bilmeniz gereken 10 trendini sizin için sıralıyoruz.

Hazırlayan: Simay Engür

ÇİZGİNİN DIŞINDA

Bu sezon tasarımcıların zihin kıvrımlarından sonsuz ihtimalleriyle çizgilenen ‘çizgi’ ekosistemi, 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’yla Fendi’de renklerin sınırlarını zorlarken; Balmain’da formu bir adım öteye çıkaran kesik çizgilerle karşımıza çıkıyor. Jil Sander, el sanatlarına göz kırpıyor ve ilkokul defterlerinizin kenar süslerine geleneksel bir öpücük konduruyor. Peki, ofis ciddiyetinin nişanesi olan çizgili gömlekler tedavülden kalkıyor mu? Raf Simons, bir baba gömleğinin asla eskimeyeceği konusunda ısrarcı; fakat artık ofis çizgisinin dışında trend alarmını çalıyor.

Neden önemli? Çizgi, marin versiyonuyla zamansız bir mertebeden geçtiğimiz her sezona eklemlenirken; bu sezon marin klişesiyle yetinmenin ötesine geçiyor ve canınız nasıl isterse, öyle bir tavra bürünmeye meylediyor. Gardırobunuzdaki çizgililer sabit kalsın, çizgisini değiştirin!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil