A’dan Z’ye seyahat listesi

Yaz gibisi yok! Sıcaklığı, heyecanı, enerjisi sarıyor herkesi. Tatillere çıkanlar, şehirde mevsimin tadına varmaya çalışanlar, yazlıklarda keyif yapanlar… Mevsim bitmeden deneyimleyeceğiniz önerilerimizi A’dan Z’ye listeledik!

Oteller, popüler rotalar, görülmesi gereken yerler... Tatil hiç bitmese! İşte seyahat önerileri... (Bu haberin ardından kamp ve karavan rotaları makalemize de bakabilirsiniz)

Hazırlayan: Senem Ay Bal
Elele Ağustos 2021

Alaçatı&Çeşme
Yaz mevsiminin en sevilen rotalarındandır Alaçatı ve Çeşme… Taş evlerin çevrelediği sokaklarında yürümek, restoran ve kahvelerinde lezzetli yemekler tatmak Alaçatı’nın olmazsa olmazları… Nefis denizi, püfür püfür esen rüzgarı, harika koyları da Çeşme’nin ilk akla gelen güzelliklerinden…. Yolunuz bu rotaya düşerse önünüzde pek çok lezzet ve eğlence alternatifi sıralanıyor… Alaçatı’da kabuklu deniz ürünleri konusunda çok iddialı olan Sota Alaçatı’ya mutlaka uğrayın. Kahvaltı ve brunch için Eggs&Bakes aklınızda olsun. Geniş ve ferah bahçesi, nefis lezzetleriyle Cherie, Alaçatı’nın yenilerinden, keşfedin. Bir başka bahçeli mekan ise Hacımemiş Mahallesi’nde bulunan Kapari Bahçe. Bu yaz Alaçatı’da kapılarını açan Elias Beach’te sezon boyunca her cuma saat 17.00 itibarıyla Yol Project, her pazar DJ Murat Kıroğlu sahnede olacak. Ağustos ayı boyunca da Oğuzhan Koç, Fettah Can gibi yıldızları sahnesinde ağırlayacak. Çeşme Unique’in içinde yer alan Melanj Alaçatı’da da bu yaz bol ünlü isimler sahne alıyor. Çeşme Dalyan’da yer alan The Beach of Momo, lezzet ve eğlence tutkunlarının Ege’deki en popüler adreslerinden.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil