Başak Dizer, hamilelik pozlarını paylaştı

Başak Dizer ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. 6,5 aylık hamile olan Başak Dizer, sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaştı.

2016 yılında oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Paris'te evlenen stilist Başak Dizer, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Büyüyen karnıyla pozlar veren Başak Dizer'in fotoğrafına beğeni yağdı.

İlk kez anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift, kar tatiline çıktı. 6,5 aylık hamile olan Dizer, hamilelik pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Bebek göründü

Tatil fotoğraflarında Başak Dizer'in karnının belirginleştiği de gözlerden kaçmadı. Dizer, Instagram fotoğrafının altına  "Dağlar dağlar..." notunu düştü. Yaptığı paylaşıma takipçilerinden beğeni ve nazar boncuğu emojisi yağdı.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil