Bazıları 'stick' sever: Öne çıkan en iyi 12 stick aydınlatıcı

Cilde kolayca sürülüyor ve anında doğal bir ışıltı veriyor. Sedefli tonlarıyla tüm cilt tipleriyle uyum sağlıyor. Kolayca taşınan ve rahatça sürülen stick aydınlatıcılar aniden çıkan buluşmaların kurtarıcısı.

Neden seviyoruz?
Işıl ışıl parlayan bir cilt makyajının olmazsa olmazı olan stick higlighter’ların birinci görevi yüzümüzün T bölgesini aydınlatmak. Elmacık kemiklerinde hatta göz kapağında bile kullanabilirsiniz. Yüzümüze doğal bir aydınlık veren stick’ler pratik, kolay taşınıyor, dökülme ya da kırılma riski taşımıyor. Kremsi yapıları sayesinde ciltle hızla uyum sağlıyor, kolayca sürülüyor ve yayılıyorlar. (Ayrıca tercihiniz likit aydınlatıcılardan yanaysa, sizler için hazırladığımız en iyi 15 likit aydınlatıcı listemize bakabilirsiniz)

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil